Zmes na cheesecake bio 485g Bauckhof
4,45 € s DPH
Pripravte si bezlepkový tvarohový koláč, klasický cheesecake alebo s rôznymi variáciami, napríklad s ovocnou polevou, čokoládou, mandľami, hrozienkami, kokosom, vanilkou alebo citrónom.
Rýchla príprava len 10 minút, čas pečenia 50 - 60 minút.
Bez použitia geneticky modifikovaných organizmov alebo geneticky modifikovaných surovín, bez použitia konzervačných látok a prísad. Obsahuje len kvalitné bezlepkové suroviny z ekologického poľnohospodárstva.
Základná príprava
Ingrediencie: 125 g masla, 4 vajíčka, 750 g tvarohu, šťava z 1/2 citrónu. Ingrediencie na vegan cheescake: 125 g margarínu, 750 g sójového tvarohu alebo jogurtu, šťava z 1/2 citrónu.
Korpus: Maslo alebo margarín zmiešajte so základnou zmesou. Nechajte krátko postáť. Hmotu rovnomerne a pevne utlačte do nevymazanej formy na pečenie (priemer cca 24 cm). Vyhnite po stranách asi 2 cm.
Plnka: Zmiešajte vajcia, tvaroh a citrónovú šťavu. Na prípravu bez vajec a mlieka jednoducho premiešajte sójový jogurt a citrónovú šťavu. Plnku rovnomerne rozložte na korpus.
Pečte v predhriatej rúre na cca 200°C horný a spodný ohrev cca 50 -60 minút na spodnej mriežke.
Zloženie
Ovsené celozrnné vločky * bez lepku 47%, surový trstinový cukor *, kukuričný škrob *, škorica *.
* z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Nutričné hodnoty na 100 g
- energia 1617 kJ / 382 kcal
- tuky 3,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
- sacharidy 80 g - z toho cukry 46 g
- vláknina 4,6 g
- bielkoviny 6,2 g
- soľ <0,01 g
Skladovanie
Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Krajina pôvodu
Nemecko