Zmes na špaldovú bábovku s citrónom demeter bio 485g Bauckhof

 
 
 
Špajza > Na pečenie > Zmesi na koláče > Zmes na špaldovú bábovku s citrónom demeter bio 485g Bauckhof
 

Zmes na špaldovú bábovku s citrónom demeter bio 485g Bauckhof

Špaldová zmes na rýchlu prípravu bábovky.
Kód produktu:1379550
EAN kód: 4015637824901
Výrobca:Bauckhof
Dodacia lehota
Dodacia lehota: SKLADOM - DOSTUPNÉ IHNEĎ
 ks
Vaša cena: 4,16 € bez DPH
4,99 € s DPH
jednotková cena s DPH /ks
4.99

Veľmi ľahká a rýchla príprava. Príprava Vám zaberie 5 minút, doba pečenia 60 minút. Keďže zmes neobsahuje mlieko ani laktózu môžete si pripraviť i vegánsku verziu.

Bez použitia geneticky modifikovaných organizmov alebo geneticky modifikovaných surovín, bez použitia konzervačných látok a prísad. 

Balenie obsahuje základnú zmes na bábovku, na polevu: 100 g práškového cukru a 1 fľaštičku prípravku z citrónového oleja. 

Základná príprava s mliekom a vajcom. 

  • Ingrediencie: Pridajte 3 vajcia, 110 g masla a 100 ml mlieka.
  • Predhrejte rúru na 175°C spodný a horný ohrev.
  • Vložte obsah väčšieho balenia do misky. Pridajte 3 vajcia, 110 g zmäknutého masla, 100 ml mlieka a približne 2/3 citrónového oleja. Ručným mixérom spracujte na hladké cesto. 
  • Rovnomerne rozložte na formu na pečenie (priemer približne 26 cm) s papierom na pečenie.  
  • Pečte v predhriatej rúre asi 60 minút na strednej mriežke do zlatohneda.
  • Pred vybratím z formy nechajte koláč asi 15 min vychladnúť. 
  • Zmiešajte obsah menšieho balenia (práškový cukor na polevu) s 2 lyžicami teplej vody (ideálne s čerstvo vytlačenou citrónovou šťavou) a zvyšným citrónovým olejom na polevu, štetcom natrite na koláč. 

Základná vegan príprava 

  • Ingrediencie: Pridajte 150g margarínu a 150 ml vody
  • Predhrejte rúru na 175°C spodný a horný ohrev.
  • Vložte obsah väčšieho balenia do misky. Pridajte 150 g zmäknutého margarínu, 150 ml vlažnej vody a približne 2/3 citrónového oleja. Ručným mixérom spracujte na hladké cesto. 
  • Rovnomerne rozložte na formu na pečenie (priemer približne 22 cm) s papierom na pečenie.  
  • Pečte v predhriatej rúre asi 60 minút na strednej mriežke do zlatohneda.
  • Pred vybratím z formy nechajte koláč asi 15 min vychladnúť. 
  • Zmiešajte obsah menšieho balenia (práškový cukor na polevu) s 2 lyžicami teplej vody (ideálne s čerstvo vytlačenou citrónovou šťavou) a zvyšným citrónovým olejom na polevu, štetcom natrite na koláč. 

 

Zloženie

Špaldová múka typ 630 ** 59%, surový trstinový cukor **, kukuričný škrob *, prášok do pečiva (kypriaci prostriedok:hydrogenuhličitan sodný, okysľovadlo: tatarát draselný, kukuričný škrob*), jačmenná sladová múka **, pražená špaldová múka** 0,5% morská soľ, prísady na polevu: surový trstinový práškový cukor*, citrónový olej* 1 ml.

 

Alergén: lepok. Môže obsahovať stopy ďalších obilnín obsahujúcich lepok, orechy, sezam a sóju.  

** z biodynamického poľnohospodárstva (demeter), * z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. 

Nutričné hodnoty na 100 g

  • energia 1512 kJ / 356 kcal
  • tuky 0,8 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
  • sacharidy 78 g - z toho cukor 30 g
  • vláknina 2,4 g
  • bielkoviny 7,5 g
  • soľ 0,85 g

Skladovanie

Skladujte v suchu a chlade.

Krajina pôvodu

Nemecko

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia