Bezlepkový základ na pizzu bio 100g Schnitzer
1,99 € s DPH
Bezlepkový základ na pizzu. Bez laktózy a bez palmového oleja. Bohatý na vlákninu.
Rýchla príprava: Obložte cesto svojimi obľúbenými pizza prísadami a pečte v predhriatej rúre na 190°C cca 10-12 minút.
Skladujte v chlade a chráňte pre teplom. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 2 dní. Krajina pôvodu: Nemecko.
Zloženie
Kukuričný škrob 34%, pitná voda, kukuričná múka 15%, ryžový kvások (ryžová múka, pitná voda), slnečnicový olej, ryžová múka, šupky psyllia, hrachová bielkovina, ľanová múka, dextróza, morská soľ, kypriaci prášok s vínnym kameňom (kukuričný škrob, regulátor kyslosti: vínany draselné, kypriaca látka: uhličitan sodný), jablčná vláknina, zahusťovadlo: guarová guma a xantánová guma, korenie, citrónový extrakt.
Môže obsahovať stopy sezamu, sóje, vlčieho bôbu a vajec.
Výživové údaje v 100g
Energia 897kJ / 213kcal, tuky 4,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 35g, z toho cukry 1g, vláknina 6,6g, bielkoviny 3,8g, soľ 1,4g.