Ovčí camembert bio 100g Schlierbacher
4,29 € s DPH
Pasterizovaný mäkký syr s plesňou, s plnou hladinou tuku, s dobou zrenia najmenej 14 dní. Jeho chuť je sladšia, s jemnou príchuťou ovčieho mlieka, vôňa je svieža s výraznou hubovou arómou a konzistencia je mäkká, vláčna až kriedová.
Vhodný k suchému alebo polosuchému vínu (rízlink alebo mladé Pinot Gris).
Tento kamambér je prirodzene bezlaktózový (obsah laktózy menej ako 0,1g).
Obsah tuku v sušine najmenej 45%.
Vyrobené v kláštornej syrovej mliekarni Schlierbach v srdci Horného Rakúska, kde sa tradícia výroby syrov začala už v roku 1924.
Krajina pôvodu: Rakúsko. Skladujte pri teplote 3-9°C. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3-4 dní.
Zloženie
Ovčie mlieko, odparená soľ, živočíšne syridlo, kultúry bielych ušľachtilých húb.
Môže obsahovať stopy kravského a kozieho mlieka.
Výživové údaje v 100g
Energia 1422 kJ / 343 kcal, tuky 29g, z toho nasýtené mastné kyseliny 19g, sacharidy <0,5g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 20g, soľ 1,7g.