Orechy a oriešky – arašidy, mandle, para orechy, pekanové, lieskové, vlašské, kešu, makadamové, píniové, pistácie. Marhuľové jadierka, zmesi orechov. Semienka - sezam, slnečnica, konope, ľan, tekvica, horčica, chia. Tahini, pasty z tekvicových a marhuľových semienok. Kešu pasta, mandľová pasta, sezamová pasta. Hliva ustricová, šitake, judášovo ucho, hríbové zmesi.
Horčica žltá, semienka na nakličovanie bio 120g Sonnentor
3,39 € s DPH
Semienka horčice žltej, na naklíčovanie. V bio kvalite.
Používajú sa na nakladanie, do marinád a na výrobu horčice. Opražené semienka výborne chutia na rybe alebo zelenine.
Semienka je možné naklíčiť a použiť do šalátov.
Doba namáčania 5 hodín. Doba klíčenia 3-9 dní. Ideálna teplota 18-20°. 2 x denne preplachovať.
Skladujte v suchu a chlade.
Ručne balené v eko balení.
Zloženie
Horčica žltá bio (Sinapis alba).